KÜTAHYA VALİ Sİ SN. DR ÖMER TORAMAN BELDEMİZE ZİYARETTE BULUNDU

Kütahya Valisi Sn Dr. Ömer Toraman ve beraberindeki heyet, Eskigediz Belediye Başkanı Mustafa Arslan’ı makamında ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Vali Dr. Ömer Toraman’a Kütahya İl Jandarma Komutanı Mustafa Çekiç, Kütahya İl Emniyet Müdürü Necmettin Koç ve Kütahya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Koyak eşlik etti.

Ziyaretin devamı olarak Eskigediz Tarihi Debboy Köprüsü, Eskigediz Askeri Kışlası, Tarihi Kocabahçe Meydanı, Eskigediz Açıkhava ve Kent Müzelerini gezildi.

Gerçekleşen Ziyarette Vali Toraman’a Eskigediz Belediyesi ve devlet eliyle yürütülen çalışmalara ilişkin bilgiler veren Belediye Başkan Arslan, "Sn. Valimizin ve ekibinin bizleri nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyoruz. Seçim Beyannamemizde bulunan Hisar Mahallesi cam teras projemiz konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Ayrıca Eskigedizimiz'in tanıtımı konusunda destek istedik'' diye konuştu.